Converse Chuck Taylor All Star II Boot

fh16_as_chuckii_boot_topdownpair_153573_onblack

U težnji da  premosti jaz između mode i potrebe za zimskom obućom,Converse je proizveo čizme Converse Chuck Taylor All Star II Boot sa prvoklasnim vodootpornim kožnim materijalom sa mrežastom podlogom.

Ovo je prva vodootporna tenisica-čizma osmišljena  da stopala ostanu topla i suha u zimskim uvjetima, a da se istovremeno zadrži izgled klasične Chuck Taylor siluete. Vodootporna konstrukcija čizme obogaćena je  sa obrubom od neoprena i sa jezičkom za povlačenje na peti koji su  uvedeni kako bi se u potpunosti spriječio ulazak  vode u tenisicu , pri čemu barijera u  360 stupnjeva zadržava toplinu  stopala.

Ova čizmu možete naći i u verziji sa dodanom nazubljenom gumom za posebne vremenske uvjete, sa dubokim brazdama na gazištu koje spriječava klizanja i Nike Lunarlon unutarnjim uloškom koji stopalo čini dodatno obloženim.

  • Atraktivnog dizajna, za zimske uvjete.
  • Tople. Udobne.

fh16_as_chuckii_boot_lateral_153573_onblackfh16_as_chuckll_boot_bootieinside_153573 fh16_as_chuckll_boot_neoprene_collar_153573 fh16_as_chuckii_boot_medial_153573_onblack fh16_as_chuckll_boot_pulltab_153573

Objavljeno: 29 Sep 2016

Kategorija:

Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber

Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber

U jesen 2016., vraćaju se čizme Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber, ovaj puta sa modnom inspiriranom  linijom koja istovremeno zadovoljava ulogu čizme za kišu. Chelsee Rubber ženske čizme imaju podstavljen jezik i obložene su rip tkaninom sa jedinstvenim …


Pročitaj više