CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR RUBBER KOLEKCIJA

Converse predstavlja Chuck Taylor All Star Rubber kolekciju za jesen 2015. Treći puta za redom, Rubber predstavlja moderan i elegantan način da, i tokom kišnih dana, stopala ostanu suha.

Modeli su jednobojni, imaju mekanu, vunenu podstavu, i u potpunosti su napravljeni od gume. Dizajnirane sa umetnutim jezikom i mesinganim otvorima za vezice, vodootporne Converse Chuck Taylor All Star Rubber tenisice napravljene su tako da štite vaša stopala tijekom hladnih i kišnih dana, a prikladne su i kao zaštita od blata koje je učestali pratitelj glazbenih festivala.

Dostupne kao unisex modeli, u veličinama za djecu i odrasle, nova Chuck Taylor All Star Rubber kolekcija upotpunjena je još dubljom varijantom, Hi-Rise boot, a dolazi nam u: zelenoj, žutoj, crvenoj, kao u ciklama boji za djecu.

CTAS_Rubber_149461C_zelena CTAS_Rubber_144740C_1 CTAS_Rubber_Kids_345285_2 CTAS_Rubber_144747C_2 CTAS_Rubber_144744C_1

Objavljeno: 15 Sep 2015

Kategorija:

Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber

Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber

U jesen 2016., vraćaju se čizme Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber, ovaj puta sa modnom inspiriranom  linijom koja istovremeno zadovoljava ulogu čizme za kišu. Chelsee Rubber ženske čizme imaju podstavljen jezik i obložene su rip tkaninom sa jedinstvenim …


Pročitaj više