Nova CONS kolekcija

 

CONVERSE  je za 2014. izbacio CONS Star Player u novim, smjelim bojama za proljeće. Redizajnirana silueta u kombinaciji sa upečatljivim detaljima donosi sinergiju kreativne ulične kulture i čitavu paletu  boja inspiriranu sportom. Isto tako, nešto sasvim novo za ovo proljeće su i redizajnirane Star Player Skate tenisice. Novi stil za proljeće obuhvaća i osvježeni Star Player Skate model.

 

CONS LIFESTYLE KOLEKCIJA

CONS Star Player
Star Player donosi redizajnirani izgled debitantskog modela iz 2004, sa dodatkom klasičnih detalja modela All Star II iz 1977. Tenisica je dodatno podstavljena radi optimalne podrške i udobnosti. Ova vanvremenska tenisica je dobila sezonsko osvježenje u vidu široke palete proljetnih tonova.
c2 c4

CONS Star Player Plus
The CONS Star Player Plus oživljava nasljeđe trenda iz devedesetih i donosi repliku Converse Weapon i Aerojam stilova sa Y Bar-om i predimenzioniranim detaljima na jeziku tenisice. Zadržavši sportski duh, detalji ove tenisice sadrže legendarni Star Chevron logo, bijelu površinu na prstima i dodatno obloženi, mekani zadnji dio tenisice.

c5 c6

CONS SKATEBOARDING KOLEKCIJA

CONS Trapasso Pro II
CONS Trapasso Pro II je inspiriran životnim stilom i interesima Converse Skateboarding ambasadora Nicka Trapassoa, kao i njegovim osobnim stilom. CONS Trapasso Pro II ima tie-dye detalje od obrnute kože u aktualnim bojama ove sezone. Sadrži ukalupljeni Lunarlon uložak, CONS gumeni potplat i obložen je perforiranom memorijskom pjenom radi optimalnog amortiziranja.

c9 c10

Objavljeno: 4 Mar 2014

Oznake:
Kategorija: