Nova Chuck Taylor All Star kolekcija

All Star kolekcija za proljeće/ljeto 2014. sadrži dinamične eksplozije boja i smjele oblike koji provociraju izražavanje individualnosti. Koloritni tie-dye printovi, uzorci smjelih boja i osvježavajući cvjetni uzorci za funkcionalan, ali moderan izgled savršeni su za proljeće. Novi modeli ove sezone su Chuck Taylor All Star Platform Plus i All Star Riff prigodan za plažu.

ALL STAR KOLEKCIJA

All Star Collection modeli osvježeni su  novim uzbudljivim uzorcima, bojama i modelima za proljeće. Vrhunski materijali i novi način izrade podižu čitavu kolekciju na novi nivo, pružajući ljubiteljima tenisica obilje stilova između kojih mogu odabrati.

Chuck Taylor All Star Platform Plus

Potpuno novim oblikom,  Chuck Taylor All Star Platform Plus postavlja legendarnu tenisicu na novu visinu. Uz lagano naglašenu ženstvenost dodanu sportskoj silueti sa preko 5 centimetara sakrivene pete Chuck Taylor All Star Platform Plus daje tvojim stopalima novi izgled uz eksploziju smjelih boja.

ct1

 

Chuck Taylor All Star Metallic Snake

Ako želite ostaviti snažan modni dojam, ovim zanimljivim modelom reljefnog životinjskog printa svakako ćete izraziti divlju stranu vaše osobnosti.

ct8

 

Chuck Taylor All Star ‘70

Chuck Taylor All Star ’70 tenisice vraćaju se na scenu i možete ih naći u nekoliko osnovnih boja, niski i visoki model s pojačanom dvostrukom tkaninom i udobanim uloškom.

ct2ct9ct10

ct3   ct11 ct12

 

Chuck Taylor All Star Tie-Dye

Chuck Taylor All Star Tie-Dye slavi boje u svom njihovom sjaju, prikazujući eksploziju boja na visokim i niskim modelima. Novi, mramorni  izgled tie-dye tenisica  jarkih boja pronašao je svoje  mjesto u ovoj kolekciji.

ct4 ct13

ct14ct5 ct6 ct7   ct71

CHUCK TAYLOR ALL STAR DEČJA KOLEKCIJA

Chuck Taylor All Star dječja kolekcija crpi inspiraciju u modelima za odrasle i tako donosi zabavan i živopisan proljetni asortiman. Sa jednostavnim vezanjem i vodootpornim materijalima, ovi modeli su savršeni za bilo koje dijete u pokretu. Idealne su tenisice za ljeto, bilo na igralištu, bilo na plaži.

Chuck Taylor All Star Party

Chuck Taylor All Star Party je inspiriran tie-dye kolekcijom kreiran u visokom I niskom  modelu. Til na jeziku tenisice upotpunjuje izgled i na jedinstven način ukrašava ovu tenisicu, čime ona postaje idealan komad obuće za svako trendi dijete.

k1 k2

 

Chuck Taylor All Star Axel

Kao nastavak Chuck Taylor All Star Street, Chuck Taylor All Star Axel dolazi u dvije boje i  dizajnirana je specijalno za dječake. Ovaj model bez vezanja sadrži ukrasne vezice kako bi se lako mogao skinuti i obuti, kao i dodatno punjenje na potplati i peti radi veće udobnosti.

ct15 ct16 ct17 ct18

ct19 ct20 ct21

Objavljeno: 4 Mar 2014

Oznake:
Kategorija: